Når du monterer badeværelsesfliserne, er der mange aspekter, der skal tages hånd om. Det vigtigste er at vælge fliserne og de materialer, de er lavet af. Da der vil være fugt i badeværelset, anbefales det altid at montere fliser, der er lavet af ikke-porøse materialer. Keramiske fliser bruges normalt til vægfliserne, og designet afhænger af dit valg. Ideelt set skal vægfliserne matche farven på væggen og gulvfliserne. Nogle mennesker bruger også kontrasterende fliser til deres design af badeværelsesfliser og gulvfliser.

Der er mange designs, der kan overvejes. Hvis du mener, at dit badeværelse vægflisedesign skal have en lys struktur, kan du rette blå og hvide blomsterfliser på vægmalerier. Du kan også bruge backsplash fliser accenter, Phoenix fugl dekorative fliser eller endda granatæble træ og påfugle. Opstigningsfliserne er dyre, men de laver fantastiske badeværelsesfliser, når de placeres imellem de keramiske fliser på badeværelsesvæggen. Størrelsen på accentflisens design er 15 * 15 cm, og de fås i trærammede og uindrammede stil.

Du kan enten montere en enkelt flise mellem de almindelige keramiske fliser, eller du kan oprette en række eller design af designfliserne imellem de keramiske fliser. Det hele afhænger af dit valg, men hvis du er interesseret, kan du tage hjælp fra en designer til at færdiggøre designet for dig. Inden du begynder at installere fliserne, skal du have dit badeværelse vægflisedesign praktisk, så du kan dele det med dit fliseinstallatør. Det er vigtigt for dig at kontrollere kvaliteten af flisen, inden du monterer dem.

Det anbefales altid at bestille et par prøvefliser i første omgang for at tjekke, om de rent faktisk passer godt til vægdesignet. Når du først er tilfreds med designmønsteret til vægfliserne på badeværelset, kan du bestille det nøjagtige antal fliser, der kræves. Det er vigtigt, at du ansætter en ekspertinstallatør til installationsjobbet eller får de rette oplysninger om installation af fliser, hvis du planlægger at gøre det selv.