Med trenden med at tilpasse europæiske designs til ombygningsprojekter til boliger vil husejere helt sikkert overveje væghængte toiletarmaturer for at få nyt liv i udseendet af deres badeværelser. Imidlertid er mange designere og husejere noget tøvende, når de står over for muligheden for at udskifte deres almindelige gulvmonterede toiletter med vægmonterede. De faktorer, der skaber så meget tvivl, er holdbarhed og omkostninger.

VVS-armaturer som vægmonterede toiletter er faktisk dyrere at installere i badeværelser, der oprindeligt var designet til at rumme gulvmonterede toiletskåle. For det første skal en del af badevæggen rives ned for at installere de nye rør og vandtanken på det nye toilet. Desuden er nogle husejere bekymrede for, at deres vægmonterede toiletskåle måske ikke er holdbare eller stærke nok til at bære vægten af nogen, der sidder på “tronen” (ordspill er beregnet til).

Disse bekymringer er berettigede og kan let løses. Med hensyn til omkostningerne skal du tænke på det som en udgift, der betaler sig selv, hver gang en besøgende, der bruger dit toilet, vil komplimentere nyheden af det. Desuden giver selve designet dig mulighed for at rengøre området under skålen; dette er normalt det sværeste område at nå, når du har en gulvmonteret toiletskål, derfor dette sted, der er meget vanskeligt at holde rent og desinficeret.

Med hensyn til bekymring for holdbarhed kan en vægmonteret ramme gøre hele forskellen. Disse rammer er monteret på væggen og understøtter toilettet. Ved at tilføje dette kan toiletskålen nu understøtte vægte på op til 1000 pund. Toilets vægtkapacitet afhænger dog generelt af selve modellen. Derfor skal du sørge for, at du går efter et væghængt toilet med højere bæreevne. Hvis du gør det, kan du sove bedre om natten og vide, at dit toilet ikke bliver revet ned fra væggen, når nogen bruger det.

Hvis du er klar til at installere et vægmonteret toilet, er der mange mærker, du kan vælge imellem. Du ville dog gøre det godt at vælge et mærke, der er kendt for kvaliteten af dets produkter, der er bakket op med en servicegaranti. I denne henseende anbefales omfattende online-forskning at sikre, at du effektivt vil sammenligne priserne på forskellige mærker og modeller af væghængte toiletter, der sælges på markedet i dag. Hvis du gør det, kan du finde den mest overkommelige prisaftale uden at skulle ofre kvaliteten af det vægmonterede toilet.